MAKALE ÇAĞRISI
16 Yıllık Uluslararası Bilimsel ve Endeksli Dergimize Makale Çağrısı:

  1. CİLT, 62. İLKBAHAR(Nisan-Mayıs-Haziran) sayısının 21 Haziran, 2024’de yayınlanması planlanan Uluslar-Arası Bilimsel Endeksli ve Hakemli TURAN-SAM Dergimiz için makalelerinizi gönderebilirsiniz.
    Hazırlanan makaleler dergi yazım kurallarına uygun hale getirildikten sonra en geç 13 Haziran, 2024 tarihine kadar [email protected] adresine word formatında *.doc veya *.docx uzantılı olarak gönderilmelidir.

“KONU: 16 Yıllık Uluslararası Endeksli Bilimsel Dergiye Makale Çağrısı: TURAN-SAM”


Muhterem ve Değerli Akademisyen Meslektaşım,

16. Cilt, 62./İLKBAHAR(Nisan-Mayıs-Haziran) sayısının 21 Haziran-2024’de yayınlanması planlanan Uluslararası Bilimsel Endeksli TURAN-SAM Dergimiz için makalelerinizi gönderebilirsiniz.

Hazırlanan makaleler dergi yazım kurallarına uygun hale getirildikten sonra en geç 13 Haziran-2024 tarihine kadar [email protected] adresine word formatında *.doc veya *.docx uzantılı olarak gönderilmelidir.

TURAN-SAM dergisi 3 ayda bir, yılda dört kez olmak üzere yayınlanmaktadır, 16 yıldan beri düzenli olarak yayımlanmaktadır. Uluslararası Bilimsel ve Endeksli bir dergidir.

TURAN-SAM Uluslararası Endeksli Dergimizi tarayan dünyaca ünlü endeksler ve veri tabanları: Pro-Quest(ABD), Ulrich’s WEB(ABD), Google-Scholar(ABD), ICI-Index Copernicus International(Polonya/AVRUPA BİRLİĞİ), CEEOL(Almanya/AVRUPA BİRLİĞİ), OAJI, BASE, TopluKatalog, DRJI, OpenAire, WorldCat vs. gibi birçok ulusal ve uluslararası 30 dan fazla yerli ve yabancı endeks tarafından taranıyor ve endeksleniyoruz.

Dergimizde yayımlanan makaleler için Akademik Yükselmeler için ve Yüksek Öğrenim Kurumu-YÖK Başkanlığı’ndan Akademik Teşvik Ödeneği için müracaatta bulunabiliyorsunuz. Ayrıca dergimiz 16. Yılını doldurduğu için alan endekslerince taranan ve 5 yılını doldurmuş dergi statüsündedir. Doçentlik Başvurularında (Mart-2024 Kriterlerine göre), Dergimizde yayımlanan tek yazarlı bir makale için “5” puan alıyorsunuz. 

2024 Yeni Akademik Teşvik Kriterlerine göre ise yine tek yazarlı bir makalenin size “6” puan getirisi bulunmaktadır.

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: Puanlamalar, Sosyal ve Beşeri Bilimler Alanına göre belirtilmiştir. Farklı alanlarda puan getirisi daha fazla olabilmektedir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayınız: https://turansam.com/makale-cagrisi

Saygılarımla,

Prof. Dr. Elnur Hasan MİKAİL
TURAN-SAM Kurucu Genel Başkanı

TURAN-SAM Dergisi Sahibi ve Baş Editörü


Kars Kafkas Üniversitesi
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı

Merkez Kampüs, 36100/Kars

E-Posta: [email protected]


Loading